Solceller

Fremtidens energi er grøn, og solceller er en af de grønneste løsninger på markedet. Vi har derfor specialiseret os i denne gren af alternativ energi og kan tilbyde solceller til konkurrencedygtige priser. 

Med den hurtige udvikling, der sker indenfor branchen, er solceller igen blevet et attraktiv alternativ til de traditionelle energikilder. Det er i dag muligt at få solcellepaneler, der leverer op mod dobbelt så meget energi i forhold til, hvad de gjorde for bare 15 år siden – og så til den halve pris.

Hos BUCCMA ENERGY er vi specialister i solceller og stolt forhandler af BISOL solcellepaneler, der er anerkendte globalt for deres høje ydelse, topkvalitet og æstetisk tiltalende design.

Alle BISOL produkter er underlagt streng kontrol på alle trin i produktionsprocessen. Dette sikrer, at kvaliteten altid er i top, så de kan leve op til deres omdømme som nogen af de bedste i branchen.

Panelerne er produceret i EU, og der er 25 års garanti på ydelsen. De sælges sammen med højeffektive invertere fra det østrigske firma Fronius og kan levere en virkningsgrad på om mod 98%. Det er denne kombination af solcellepaneler i topkvalitet og en funktionsdygtig inverter, der sikrer, at du vil få det maksimale ud af solens energi.

Under menupunktet SOLCELLER finder du brochurer på vores forskellige produkter og modeller, men ønsker du yderligere informationer, eller har du bare et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du i bunden af hver side og under menupunktet KONTAKT.